Lopen jullie vast in jullie relatie? Hebben jullie het gevoel dat jullie in een neerwaartse spiraal zitten? Loopt de communicatie slechter of hebben jullie het idee dat er een “sleur” aan het ontstaan is? Met bovenstaande of andere hulpvragen kunnen jullie terecht bij mij. Samen gaan wij kijken naar de kern, om vervolgens doelgericht te werk te gaan. Zodat jullie samen weer de juiste connectie met elkaar aangaan.

Ik ga te werk volgens verschillende methodieken. Mensen verbinden is 1 van mijn kwaliteiten. Voor ik samen met jullie aan de slag ga, wil ik jullie eerst wat beter leren kennen. Dit kan in een vrijblijvend gesprek, op deze manier kunnen we kijken hoe de connectie tussen ons is en of ik voor jullie de aangewezen coach ben. Ik ben van mening dat dit belangrijk is om de juiste resultaten te behalen.

Coaching geef ik aan de hand van de persoonlijke vraagstukken. Er zijn bij Connect Love verschillende trajecten te volgen. Dit zijn speciale samengestelde trajecten. Waarom pas aan je relatie gaan werken als de barstjes al zijn ontstaan? Voorkomen is beter dan genezen…

Mijn diensten zijn online en in persoon te boeken.
Ten alle tijden zal er eerst een gratis intake plaatsvinden.

Connect Love Coaching

“Liefde is om veel en vaak te geven, maar het belangrijkste is om nooit

je hart weg te geven.

Daarvoor is het te kostbaar”

Nieuwe energie

Nieuwe Energie

Blaas jullie relatie nieuwe energie in. Hoe maak je het weer uitdagender, spannender en leuker. Ga op een dieper level de verbinding weer aan met elkaar. Nieuwe uitdagingen met elkaar en voor elkaar in jullie relatie.

4 sessies persoonlijk of online

€ 319.-

Wij kiezen hiervoor
liefdestaal

Leer de liefdestaal

Niet elk persoon spreekt dezelfde liefdestaal. Hierdoor ontstaat vaak miscommunicatie. In dit traject leren jullie van elkaar wie welke taal spreekt en de aspecten van de liefdestaal binnen een relatie. Jullie communicatie zal hierdoor sterker worden.

8 sessies persoonlijk of online

€ 585,-

Wij kiezen hiervoor

Solo & Samen

In het solo gedeelte hebben jullie beide aparte coach sessies waarin we samen naar de kern gaan van de hulpvraag. Uiteindelijk gaan wij de inzichten en bevindingen samenvoegen in gezamenlijke coachsessies en de connectie verder verdiepen.

10 sessies persoonlijk of online

€ 749,-

Wij kiezen hiervoor

Coaching op Ibiza

Aan de hand van het gratis intakegesprek zal altijd een persoonlijk traject worden samengesteld. De start van het traject zal zijn vanaf het thuisfront en afgesloten worden met een intensief coach weekend op het magische eiland. Volledig verzorgd met unieke verrassingen en ontspanning.

 

Prijs op aanvraag

Geweldig Ibiza