vooruit kijken connect love

Single?

Iedereen om je heen heeft of krijgt een relatie. Stelletjes die verliefd zijn op straat en dan vraag jij jezelf af waarom heb jij jouw partner nog niet aan de haak geslagen. Op zo’n moment kan de twijfel toeslaan. Onzekerheid wat je bekruipt. Samen gaan wij aan de slag! Zijn het oude patronen? Angsten of vertrouwen? We gaan samen kijken naar de kern. Met leuke uitdagende opdrachten gaan wij er voor zorgen dat je goed en sterk in je vel zit. Hierdoor word jij aantrekkelijker. Ben jij benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Vraag via het contact formulierreen gratis intake aan!

Wil jij werken aan jezelf en dit gelijk delen met andere singles die in hetzelfde bootje zitten. Ga hiervoor naar: Coaching op Ibiza


Single start pakket – 4 sessies € 220,-

Elke volgende sessie € 52,-

Tevens is het mogelijk aan de hand van de intake een pakket op maat samen te stellen.

Ja dit is echt iets voor mij

Dating

De laatste jaren is het daten ontzettend veranderd en dit zal de komende jaren zeker zo blijven. Iedere vrijgezel vist in dezelfde vijver. Hoe kan jij je nu het beste presenteren op de datingmarkt, wat past er bij jou? Hoe kom je tot een leuke date met de juiste persoon. Met een paar simpele Tips & Tools, die afgestemd worden op jouw persoonlijke ervaringen zal jij ondervinden dat daten echt weer leuk is. Met ongeveer 4 sessies doe jij een effectieve investering in jezelf en wie weet, in jouw toekomstige partner.

Dating start pakket – 4 sessies € 220,-

Elke volgende sessie € 52,-

Tevens is het mogelijk aan de hand van de intake een pakket op maat samen te stellen.

Ja dit is echt iets voor mij

Bij Connect Love is er lang en gedegen onderzoek gedaan, hieruit is een bijzonder uniek concept ontwikkeld. Bezoek daarvoor de website: Dating Connect Love.

Ja dit is echt iets voor mij